Powered By Blogger

onsdag 13 maj 2009

Lite funderingar

Läste på vår lokaltidnings hemsida att det varit stora störningar i tågtrafiken under gårdagskvällen och fortsatt nu under morgonen. Det har väl fortfarande inte lösts sig....

Jag säger bara en sak. Det är bara dumt att åka tåg om det finns bussar. Nu finns det ju självklart de som av olika anledningar inte har möjlighet att åka buss eller inte vill ta bilen. Eller kanske inte en äger en bil....
Det är ju klart att dessa ska ha möjligheten att åka tåg. Men för sjutton, var ute i god tid då. Så även om det skulle ha hänt något som orakat en försening så kommer man i hyffssat god tid. till sin destination.
Det händer även här i stan att folk kommer springande i sista minuten / sekunden efter en buss. Det händer att folk ringer till berörd enhet och klagar på att bussen körde i från dem. Men som jag sa; var ute i god tid då.
Sen finns det en del stjärnor i stan som inte visar att man vill med bussen utan står som ett fån vid hållplatsen och förväntar sig att bussen ska stanna ändå och fråga om man ska med. Det är helt fel. Man ska tydligt visa att man ska med. Gör man inte det är risken att gröna faran kommer att åka förbi och då får man faktiskt skylla sig själv.
Så de som skriver och ringer och klagar om det har jag inget som helst till övers för.